Pitkä, puolipitkä vai lyhyt? Kiharainen, suora vai lainehtiva? Tumma, vaalea vai värikäs? Minkälainen tukka SINULLA on?! :)

Tällä kertaa kirjoitan siis tukkatyyleistä. Oma tukkani on todella pitkä, (n. 55-60 cm!) kullanruskea ja melko suora. Minulla ei ole varsinaista otsatukkaa - ei, otsahiukseni ovat lähes yhtä pitkät kuin muutkin hiukseni.
Tukkani on minulle yksi tärkeimmistä aarteista maailmassa, ja vaikka se ei lähes koskaan ole kovinkaan huolellisesti laitettu, yritän silti pitää siitä mahdollisimman hyvää huolta. Hiukseni ovat, paitsi pitkät, myös todella paksut ja muutenkin suhtkoht hyvinvoivat.

Tässä pari kuvaa tähdistä, joilla on omasta mielestäni kiva tukkatyyli: (kuvateksti ennen kuvaa!!)

Rihanna vaihtaa tukkatyyliä lähes yhtä usein kuin paitaa, näin voisi sanoa :D Hänen tukkansa on ollut lyhyt, pitkä, kiharainen... vaikka mitä. Nykyisin RiRin tukka on hitusen tätä lyhyempi ja "poikamaisempi", mutta väri on sama kuin tässä kuvassa.


Pixie Lott on monille ihan vieras nimi, mutta Isossa-Britanniassa hän on suosittu laulaja. Itsekin pidän hänestä. Pixiellä on tietääkseni koko hänen parivuotisen uransa aikana ollut melko samanlainen, vaalea tukka, mutta mitäpä sitä muuttamaan kun se on niin kaunis! :)



Toivottavasti piditte CS:n tokasta postauksesta! :3

<3: Kirjakeiju