Heippa, tyylikkäät lukijani! :) Ajattelin laittaa taas uuden postauksen tänne Countryside Styleen, ja päätin ottaa aiheeksi meikkaamisen.

Ketkä kaikki teistä meikkaavat? Minkä ikäisinä aloititte meikkaamisen? Mitä mieltä olette meikkaamisesta? Keskusteluja ja mielipiteitä meikkien käytöstä riittää niin URLissa kuin IRLissäkin (:D:D). Itse olen siis tosiaan 12-vuotias ja aloitin meikkaamaan vähän alle kuukausi sitten, kun vanhempani toivat risteilyltä tuliaisiksi ripsivärin. Pari päivää sitten löysin postilaatikosta Miss Mix-lehden tilaajalahjan = poskipunan, kaksi luomiväriä ja puuterin. Jeeeeee! :33 Koulussa käytän ainoastaan ripsiväriä ja joskus huulikiiltoja, luomivärejä yms. en mielestäni arjessa tarvitse.

Tällä hetkellä puhutaan paljon nuorien tyttöjen meikkaamisesta. Joidenkin mielestä myös minun ikäiset tyypit, jotka meikkaavat, ovat naurettavia - MUTTA EIKÖ SE MUKA MERKITSE MITÄÄN KUINKA PALJON SITÄ MEIKKIÄ KÄYTTÄÄ?! :O Minun mielestäni se ainakin merkitsee. On ihan eri asia olla 12-vuotias joka käyttää koulussa ripsaria, huulikiiltoa ja mahdollisesti poskipunaa tms. kuin saman ikäinen tyttö joka peittää naamansa meikkivoiteella, puuterilla, huulikiillolla, luomivärillä, ripsivärillä, eyelinerilla... ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Jos meikkaatte, niin kuinka paljon meikkiä yleensä käytätte?

Tässä esimerkkejä tähdistä, joilla on mielestäni hauska / ihana / kiva meikkaustyyli: (kuvateksti ennen kuvaa!!)

Blake Livelyn silmät säihkyvät aina yhtä ihanasti, vai mitä? :)


Taylor Swift meikkaa klassisen kauniisti: punaiset huulet ja pitkät ripset, loistava yhdistelmä!


Pixie Lott on näkynyt tässä blogissa aiemminkin, mutta minkäs sille mahtaa kun hän on niin ihana? :3 Aina yhtä iloinen hymy yhdistettynä huolellisesti meikattuihin ruskeisiin silmiin... täydellistä! Vahvasti mustalla rajatut silmät sopivat hyvin Pixien vaaleisiin hiuksiin ja tekevät tyylistä astetta rajumman.



Toivottavasti tykkäsitte! :) Uutta myös muissa blogeissani.

Rakkaudella,
Kirjakeiju